If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив, много си е добро даже.Гарантира смазване при по-ниски температури в случая- минус 35 градуса, докато 10W е при минус 25, а при високите температури е едно и също.
Да де, ама това важи за нови двигатели, а не за ххх 000 км...
мислех че всички ще бъдат единни то кво стана.... четох по из нета че това масло 0w40 много го използва ... слагали го на порше.... препоръчително било за сааб....
мислех че всички ще бъдат единни то кво стана.... четох по из нета че това масло 0w40 много го използва ... слагали го на порше.... препоръчително било за сааб....
Аааа, на Порше - можеее....
На Сааб - също. Нооо ...
10W-40 и 10W-60 гарнатирано се изпомват при -25С
при 100С - 10W-60 е по гъсто и осигурява по добър и стабилен слой за смазване
0W-40 гарнатирано се изпомва при -35С
10W-40 гарнатирано се изпомва при -25С
при 100С и двете са еднакво гъсти
От тези трите, ако имах излишни пари, бих си налял 0W-40 защото е пълна синтетика и защото колата ми не гори масло.
По книжка препоръчват 10W-40. В момента съм с такова и съм много доволен. Марка няма да казвам, да не стане реклама.Но тук от форума никой не е с такова. А пък може и да има - де да знам.
10W-60 Такова не бих си сложил. Доколкото знам то е за двигатели с много големи натоварвания. А поне моя не мисля че е такъв
Ако някой не вярва на това което съм написал, нека да прочете и да ме обори с данни, ако не съм прав. Човек винаги може да научи нещо което не знае.
Comment